+49 172 879 86 43 ksc@okkr.de

Distrikt 2: Vendsyssel

Jan F. Johansen

Om Jan F. Johansen

Jan F. Johansen er OK Ekspert i distrikt 2, som dækker bl.a. Skagen, Hjørring, Sæby, Frederikshavn, Brønderslev og Nørresundby. Se den komplette liste med postnumre nedenfor. Her i distriktet står Jan for salg og koordinering af opgaver. Jan F. Johansen har flere års erfaring som køkkenkonsulent, hvilket kommer kunden til gode ved hjemmebesøget. Når Jan er på hjemmebesøg, kan han hurtigt tage mål af det eksisterende køkken eller bad, efter han har rådgivet kunden i valg af farver og materialer.
”Det helt afgørende for mig er tilfredse kunder. Derfor er jeg også glad for OK Køkkenrenoverings koncept, der betyder, at jeg kommer ud til kunderne i deres eget hjem. For i kundernes eget hjem kan jeg hurtigt danne mig et indtryk af det eksisterende køkken eller bad, mens jeg lytter til kundens ønsker og behov. Det skaber tillid og tryghed mellem mig og mine kunder. Når jeg har dannet mig et overblik og lyttet til kunden, kan jeg hurtigt på stedet lave de helt nøjagtige opmålinger og derefter i løbet af et kvarter give kunden et overslag over prisen. Monteringen tager normalt kun en dag, og her samarbejder jeg med lokale og dygtige håndværkere, som udfører den del af arbejdet for mig. Men det er mig, som kunden har den tætte kontakt til under hele processen.”

Bezirk

Vendsyssel

Städte

Skagen, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Tårs, Hals, Dronninglund, Nørresundby

Ich möchte kontaktiert werden